Welkom op de site All About You

Athena, godin der wijsheid, door Susan Seddon Boulet

Athena, godin der wijsheid, door Susan Seddon Boulet

Of u nu op zoek bent naar coaching, gesprekstherapie / lichaamstherapie, training of systemisch werk: bij All about you draait alles om u! Als cliënt en als organisatie staat u centraal; u bent het uitgangspunt waarop ik mij richt met een compleet aanbod op het gebied van uw geestelijk en lichamelijk (of materiëel) well- zijn.

Dat houdt in dat All about you onder alle omstandigheden maatwerk levert! Dat houdt ook in dat U de sleutel bent voor uw eigen succes! Bent u bereid om naar uw eigen (gedrags)patronen te kijken (of die van uw organisatie), die maken dat u tot nu toe niet het optimale resultaat heeft bereikt dat u graag wilt en dat bij u (en uw organisatie) past?

Nu ook aantrekkelijk aanbod voor intervisiegroepen vanaf 6 personen!

Ik, Franca Brullemans, werk vanuit de visie dat vrijwel alles mogelijk is, als u ervoor open staat. Ik ben lid van de Nederlandse Beroepsvereniging voor Cranio Sacraal Therapie (NCSV) en NVPA therapeut (psychische hulpverlening). Daarnaast ben ik aangesloten bij de beroepsvereniging voor NLP in Nederland. (NVNLP). Tevens ben ik lid van overkoepelende organisaties als de SRBAG, RBNG en de Ethische Code van het Phoenix Instituut te Utrecht.

Vaak zijn mensen zich onvoldoende bewust van het feit dat hun lichaam naadloos opvolgt wat de mens onbewust naar zichzelf communiceert. Als dat werkt met uw beperkende gedachten, kunt u daar ook gebruik van maken door het om te keren. U bent wat u denkt, maar is dat ook wie u écht bent? En bent u bereid daar verantwoordelijkheid voor te nemen?

Ik werk vanuit het gedachtengoed van Systemisch werk, NLP, TA, RET en vanuit de wijsheid van het lichaam zoals die verschijnt met Cranio-sacraal therapie en andere lichaamsgerichte technieken.

"Als je doet wat je altijd hebt gedaan, krijg je wat je altijd hebt gehad." zegt NLP Als dat u onvoldoende bevalt, maak dan nu de stap naar gedragsverandering, naar meer kwaliteit in uw leven: neem contact op met All about you!

Creatief ontwerp site Kevin Verberne, technische realisatie Matthijs Abeelen (Sitestone).