Home coaching

Coaching

Coaching kan een heel effectief middel zijn in het kader van functie-ontwikkeling, persoonlijke ontwikkeling of als er vaardigheden ontbreken op relationeel gebied.

Om gedrag of beleving te veranderen, is er altijd eerst bewustwording nodig. Wat precies doe IK in deze situatie en wat maakt dat ik het zo doe? Op die verkenningstocht wordt, naast vaardigheden en competenties die u heeft, ook aangeraakt wat u nog niet beheerst. Soms ook zaken die u nog niet kent van uzelf. Hoe ga je daar dan mee om?

Als coach leer ik u uw vaardigheden uit te bouwen. Ook wordt uw kijk op zaken vaak anders. Doordat u tussentijds met opdrachten werkt, ervaart u ook welk effect een bepaalde aanpak heeft. En wat 't best bij u past. Vaak wordt voor een combinatie van leerstijlen gekozen. Voor velen is ervaringsgericht leren noodzakelijk om definitief ander gedrag te vertonen. Daarbij worden ook uw onderhuidse drijfveren meegenomen.

Vergoeding

Coaching wordt niet vergoed door verzekeraars! Dat betekent ook dat u zelf mag bepalen wat U kwaliteit vindt. Zie voor het verschil tussen coaching en therapie eventueel ook therapie.