Welkom op de site All About You

Athena, godin der wijsheid, door Susan Seddon Boulet

Athena, godin der wijsheid, door Susan Seddon Boulet

Of u nu op zoek bent naar coaching, gesprekstherapie / lichaamstherapie, training of systemisch werk: bij All about you draait alles om u! Als cliënt staat u centraal; u bent het uitgangspunt waarop ik mij richt met een compleet aanbod op het gebied van uw geestelijk en lichamelijk (of materiëel) well- zijn.

Dat houdt in dat All about you onder alle omstandigheden maatwerk levert! Dat houdt ook in dat U de sleutel bent voor uw eigen succes! Bent u bereid om naar uw eigen (gedrags)patronen te kijken, die maken dat u tot nu toe niet het optimale resultaat heeft bereikt dat u graag wilt en dat bij u (en uw organisatie) past?

Nu ook aantrekkelijk aanbod voor intervisiegroepen vanaf 6 personen!

Ik, Franca Brullemans, werk vanuit de visie dat vrijwel alles mogelijk is, als u ervoor open staat.

Vaak zijn mensen zich onvoldoende bewust van het feit dat hun lichaam naadloos opvolgt wat de mens onbewust naar zichzelf communiceert. Als dat werkt met uw beperkende gedachten, kunt u daar ook gebruik van maken door het om te keren. U bent wat u denkt, maar is dat ook wie u écht bent? En bent u bereid daar verantwoordelijkheid voor te nemen?

Ik werk vanuit het gedachtengoed van Systemisch werk, NLP, TA, RET en vanuit de wijsheid van het lichaam zoals die verschijnt met Cranio-sacraal therapie en andere lichaamsgerichte technieken.

"Als je doet wat je altijd hebt gedaan, krijg je wat je altijd hebt gehad." zegt NLP Als u behoefte heeft aan een paar sessies (max 3 tot 5) dan kunt u contact opnemen. Ik neem geen langdurige begeleidingstrajecten meer aan, omdat ik daarvoor te beperkt beschikbaar ben.Ik ben 66 jaar en werk nog 1 dag per week. Zie verdere informatie bij Vergoedingen.

Creatief ontwerp site Kevin Verberne, technische realisatie Matthijs Abeelen (Sitestone).