Home > over Franca >

Franca als:

Wie is Franca

Franca Brullemans

Franca Brullemans

Bij All about you werk ik vanuit een holistische kijk op de mens. Ik geloof dat u als mens ter wereld komt met een pakketje mogelijkheden en talenten in u. Afhankelijk van de omgeving, opvoeding en scholing waarin u bent opgegroeid, worden bepaalde talenten wel of niet aangesproken of juist belemmerd, terwijl u ook kwaliteiten ontwikkelt omdat ze u werden aangeleerd.

Veelal ontwikkelt ieder mens door goed- en afkeuring, behoefte aan veiligheid en liefde allerlei strategieën waardoor de instinctieve behoefte aan veiligheid, bestaansrecht en zekerheid vervuld wordt. De ene mens krijgt die veiligheid bijna cadeau, en de ander leert vanuit aanpassing allerlei creatieve constructies en strategieën te ontwikkelen, waardoor hij zich veilig kan voelen.

Hoe dan ook, uw kinderlijke beleving van – soms kleine - gebeurtenissen, maakt dat u op bepaalde momenten een beslissing neemt, of een conclusie trekt naar aanleiding van bepaalde ervaringen. Dergelijke beslissingen en conclusies blijven u onbewust beïnvloeden in de rest van uw leven, en kunnen u in sommige gevallen belemmeren om te functioneren zoals eigenlijk het best bij u past. Het speelt vaak een rol bij terugkerende gedragspatronen.

In mijn coaching en training ga ik met u op zoek naar dergelijke onbewuste beslissingen en motieven. Ook in een lichamelijke behandeling kán dit een rol spelen.