Home overfranca » als coach

Franca als uw Coach

Sinds 2000 werk ik als zelfstandig coach, in eerste instantie voornamelijk vanuit het NLP gedachtengoed. Ik ben internationaal gecertificeerd Master in NLP. Daarnaast volgde ik in 2003 een cursus TA bij het Phoenix Instituut in Utrecht ; ook deze kennis en inzichten zorgen voor resultaat tijdens de coachinggesprekken.

Sinds 2004 ben ik volledig gediplomeerd cranio sacraal therapeut. Ik gebruik deze lichaamstherapie en ontspanningstechnieken regelmatig naast coachinggesprekken.

Sinds 2003 is mijn coachingstijl sterk beïnvloed door de 3 opleidingen m.b.t. familie-opstellingen die ik volgde. Nog meer dan voorheen kijk ik naar ieder mens vanuit de achtergrond van het (familie)syteem waar hij uit voortkomt. Het gedachtengoed uit dit "Systemisch Werk" levert vaak verrassende inzichten op. Ook in individuele sessies werk werk ik regelmatig met opstellingen. In 2010 heb ik de laatste opleiding Relatie als spiegel van de ziel met goed gevolg afgerond. Deze opleiding van het Phoenix Instituut heeft mij geleerd systemisch te werken met partners. Dit geeft mij veel handvatten in het coachen van (echt)paren met problemen op allerlei gebied.

Als puntje op de i volgde ik ook bij Phoenix later nog de training Professioneel Begeleiden. Een opleiding tot "meesterschap in het persoonlijk contact en gedragsverandering".

De inzichten en kennis uit de opleiding Intuïtieve en Creatieve Ontwikkeling bij het CICO in Utrecht (1996)en het gedachtengoed van Healing Tao uit workshops en de boeken van Mantak Chia zijn een geïntegreerd deel van mijn aanpak.

Ik heb een behoorlijke ervaring in energie-management en met het omgaan met (chronische) lichamelijke beperkingen. Aangezien ik nog maar 1 dag per week werk (donderdag), neem ik alleen nog clienten aan voor kortdurende interventies, die binnen 3 tot 5 sessies kunnen worden afgerond.