Home trainingen » weerbaarheid

Weerbaarheid

Bij weerbaarheid denken mensen vaak meteen aan assertiviteit, voor uzelf opkomen. Daar heeft deze training zeker mee te maken. Zij gaat echter veel verder dan dat. Het gaat hier over een holistische aanpak, waarbij u leert wat maakt dat u het lastig vind weerbaar te zijn, en wat u nodig heeft om de natuurlijke weerbaarheid te herstellen. Misschien heeft u ook chronische of regelmatig terugkerende lichamelijke klachten waarbij de oorzaak ligt in een basaal tekort aan weerbaarheid. In deze training leert u te voelen waar uw fysieke, emotionele en mentale grenzen liggen en de overwegingen te herkennen waarmee u zelf uw grenzen overschrijdt of ze laat overschrijden door anderen. Zodat u niet langer roofbouw pleegt op uw energiehuishouding. Kenmerken daarvan zijn irritatie, verminderde prestatie, verlies van plezier in werk en ziekteverzuim. Door de oorzaken te leren kennen en ermee te dealen, krijgt u uw veerkracht en plezier in werk en leven terug. Deze holistische wijze van omgaan met knelpunten is het visitekaartje van All about you.

Thema's die aan de orde komen: grenzen, positie innemen, motivatie, belangrijke waarden in uw leven, lichaamsbewustzijn en ontspanning.

Heeft u het gevoel dat zaken u "overkomen"? In deze training leert u hoe u communiceert met uzelf en anderen en hoe u meer grip krijgt op uw leven door uw eigen verantwoordelijkheid te nemen.

Praktische informatie:

U kunt zich via het aanmeldingsformulier of telefonisch (030 4325880 / 06 21861881) aanmelden voor een training. Wilt u tevens de naam van de training vermelden a.u.b.?